Feenstra BV

Wat zijn de voordelen van een elektrische takel?

Wat zijn de voordelen van een elektrische takel?

Geplaatst op

In de bouw draait alles om tijd en geld. Het is een must om efficiënt te kunnen werken. In deze blog laten we je graag zien hoe je de werkprocessen op de bouwplaats kunt verbeteren door gebruik te maken van een elektrische takel. Tijd en geld besparen is toch wat iedere ondernemer wil? Bekijk de voordelen van de elektrische takel die we in deze blog voor je op een rij gezet hebben.

Hoge productie

De productiviteit binnen een bedrijf is een punt van aandacht. Met een elektrische kraan is het heel gemakkelijk om deze te vergroten. Het is een uitkomst dat je niet alles handmatig hoeft te doen. Zo loopt alles een stuk sneller en gemakkelijker op de bouwplaats. Daarnaast wordt het personeel minder belast in hun spierkracht. Zo zijn ze langer fit en lopen ze geen blessures op.

Veel gewicht tillen

Een elektrische takel kan veel gewicht tillen: de range waaruit je kunt kiezen is: 63 kg t/m 5.000 kg. Zo weten jij en je klanten dat de klus zeker geklaard gaat worden. Wanneer het aantal kilogrammen hoger wordt, kun je beter tillen met andere apparatuur, zoals een heftruck.

De kosten

Met elektrische takels in je bedrijf heb je minder mankracht nodig. Dit betekent minder kosten voor het personeel. Wanneer de lading niet zwaarder is dan 5000 kg, dan bespaar je met deze takels ook op de kosten voor zwaardere machines, zoals heftrucks.

Een veelzijdige machine

Het is een veelzijdige machine, zo’n elektrische takel. Je kunt er horizontaal, maar ook verticaal mee takelen (afhankelijk van het ontwerp). Laat je informeren door een expert over de verschillen dus de diverse modellen.

Meer voordelen van elektrische takel:

  • Nauwelijks lawaai
  • Duurzaam, weinig onderhoud nodig
  • Eenvoudig in het gebruik

Conclusie

Op de bouwplaats is de elektrische takel een graag geziene gast. Het werk is sneller klaar met lichter materieel. Je bespaart op de kosten voor personeel en zware machines. Door een hoge productie en een efficiënte werkwijze, is het gemakkelijker om je bedrijf winstgevend te maken.

Meer ontdekken?

Altijd al willen weten of een inboedelverzekering de kosten van een slotenmaker dekt? Of hoe je een bijzondere tuinafscheiding kunt ontwerpen? Je leest erover op onze site.

Gerelateerde berichten

Ontdek de veelzijdigheid van snijgereedschap

Snijgereedschap is een essentieel onderdeel van elke gereedschapskist, zowel voor professionele vakmensen als doe-het-zelvers. Van het bewerken van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden