Opstalverzekeringen

Heeft u onlangs een nieuwe woning aangeschaft? Vergelijk online op verzekering.nl de verschillende aanbieders van opstalverzekeringen om de meeste geschikte verzekering tegen de laagste premie per maand af te sluiten.

Gevelonderhoud

Bent u op zoek naar een bedrijf wat gespecialiseerd is in gevelonderhoud ? Dan raden wij je van harte aan om contact op te nemen met de specialisten van BS Totaalonderhoud.

Asbestinventarisatie

Voordat er gesloopt kan worden, is het erg belangrijk voor het behouden van een goede gezondheid, dat er een bedrijf langskomt wat gespecialiseerd is in asbestinventarisatie . Dit omdat asbest nog steeds erg veel gezondheidsproblemen kan opleveren.

Wat te doen bij storing

Heeft u een elektra storing in Amsterdam ? Gelukkig bevinden zich in Amsterdam verschillende bedrijven die u hierbij kunnen helpen!

Pand veilig afsluiten

Voor een betrouwbare afsluiting van industriepanden is rolluiken en roldeuren onderhoud van Groot belang. Doorfix is op dit gebied de dienstverlener die je nodig hebt.

Goederen en producten opslaan

Industri?le bedrijven hebben vaak grote producten of bulkgoederen om op te slaan. Bij Hemeco Opslagsystemen vind je hiervoor onder andere magazijnstellingen en palletstellingen. Hiermee kun je alle producten en goederen netjes opslaan.