Feenstra BV

Industrie partners

SCHILDERBEDRIJF IN AMSTERDAM

Niet alle schilderbedrijven zijn gelijk! Ben je op zoek naar een echt goed schilderbedrijf in Amsterdam? Neem dan contact op met Schulpzand.nl

OPSTALVERZEKERINGEN

Heeft u onlangs een nieuwe woning aangeschaft? Vergelijk online op verzekering.nl de verschillende aanbieders van opstalverzekeringen om de meeste geschikte verzekering tegen de laagste premie per maand af te sluiten.

GEVELONDERHOUD

Bent u op zoek naar een bedrijf wat gespecialiseerd is in gevelonderhoud ? Dan raden wij je van harte aan om contact op te nemen met de specialisten van BS Totaalonderhoud.

ASBESTINVENTARISATIE

Voordat er gesloopt kan worden, is het erg belangrijk voor het behouden van een goede gezondheid, dat er een bedrijf langskomt wat gespecialiseerd is in asbestinventarisatie . Dit omdat asbest nog steeds erg veel gezondheidsproblemen kan opleveren.

WAT TE DOEN BIJ STORING

Heeft u een elektra storing in Amsterdam ? Gelukkig bevinden zich in Amsterdam verschillende bedrijven die u hierbij kunnen helpen!

PAND VEILIG AFSLUITEN

Voor een betrouwbare afsluiting van industriepanden is rolluiken en roldeuren onderhoud van Groot belang. Doorfix is op dit gebied de dienstverlener die je nodig hebt.

GOEDEREN EN PRODUCTEN OPSLAAN

Industriële bedrijven hebben vaak grote producten of bulkgoederen om op te slaan. Bij Hemeco Opslagsystemen vind je hiervoor onder andere magazijnstellingen en palletstellingen. Hiermee kun je alle producten en goederen netjes opslaan.

KRATTEN VOOR DE VOEDINGSINDUSTRIE

In de versindustrie is het ideaal om producten te transporteren in duurzame kratten. Deze kratten zijn eenvoudig herbruikbaar en je kunt deze kratten eenvoudig inklappen voor transport. De kratten zijn hierdoor ook zeer duurzaam.

TIJDELIJK EXTRA OPSLAG

Heb je als bedrijf kort extra opslagruimte nodig? Met deze zeecontainer verhuur kun je eenvoudig een zeecontainer laten plaatsen.

VACATURES VOOR MECHANISCHE MONTEURS

Heb je altijd al als mechanisch specialist willen werken? Met deze vacature mechanisch monteur heb je de kans om deze droom te verwezenlijken.

UITVALLEN VAN BRANDMELDINSTALLATIE

Bij storingen in de brandmeldinstallaties is het belangrijk dat de veiligheid gegarandeerd blijft. Hiervoor kun je een speciale brandwacht bij uitval brandmeldinstallatie van S2N inhuren.

TRANSPORTKISTEN OP MAAT

Bij het transporteren van dure producten is de bescherming cruciaal. Een houten kist op maat helpt de inhoud op zijn plek te houden, daarnaast kun je de houten kist ook vullen met stro of andere dempende materialen.

ERP IN DE BOUW: EFFECTIEVE PROJECTMANAGEMENT

In de bouwsector is effici?ntie van groot belang, zonder speciaal ERP systeem voor de bouw moet je handmatig kostprijsberekingen uitvoeren en handmatig materieel, uren en/of voorraden verwerken. Bespaar ook tijd en kijk vandaag nog op ERPoverzicht.nl voor een ERP systeem wat volledig aansluit op jouw bedrijf.

HELMINK: HOONTECHNIEK

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespeciliseerd is in hoontechniek ? Neem dan een kijkje op de website van Helmink Hoontechniek.

INDUSTRI?LE WIELEN EN BANDEN

In een industri?le omgeving is de betrouwbaarheid van producten van groot belang, je wilt voortdurend kunnen produceren. Met de industriebanden van Vlukon weet je zeker dat de banden van je machines en voertuigen betrouwbaar zijn en lang mee gaan.

VERHUIZINGEN, TRANSPORT EN OPSLAG

Bij de verbouw van een woning of bedrijfspand zijn tijdelijke opslagruimtes zeer functioneel. Verhuisbedrijven verhuren de ruimtes vaak voor voordelige tarieven. En bij de oplevering van het bouwproject schakel je ze in voor het verhuizen van al je meubels en spullen uit de opslag. Bekijk www.trustverhuizingen.nl voor meer informatie.

ASBESTINVENTARISATIE

Voordat er gesloopt kan worden, is het erg belangrijk voor het behouden van een goede gezondheid, dat er een bedrijf langskomt wat gespecialiseerd is in asbestinventarisatie . Dit omdat asbest nog steeds erg veel gezondheidsproblemen kan opleveren.

SCHUIFSYSTEEM ALS AFSLUITING

Met schuifsystemen kun ruimtes en gangen eenvoudig afsluiten. Ideaal om ongewenste mensen buiten te houden en de bedrijfsomgeving veilig te houden.

TRANSPORT VEILIGHEID

Op het gebied van aanrijdbeveiliging, markering en straatmeubilair zorgt Figoo voor een totaal oplossing van begin tot eind. Zowel advies en inspectie als realisatie en onderhoud de juiste oplossing.

KOFFIEZET APPARAAT SCHOONMAKEN?

Door je Senseo te ontkalken gaat je apparaat langer mee!

VERLICHTING VOOR OP DE ZAAK?

Nieuwe inbouwspots zijn de ideale oplossing voor in je nieuwe kantoorpand!

ROLLUIKENFABRIEK.NL

Rolluikenfabriek.nl verkoopt rolluiken die geschikt zijn voor zowel woningen als bedrijfspanden.

EENMANSZAAK OMZETTEN NAAR BV NOTARIS

Moet je voor het omzetten van een eenmanszaak naar een BV naar de notaris? Welke papieren heb ik nodig? Bij het omzetten moet je met veel dingen rekening houden. Om ervoor te zorgen dat het allemaal in 1 keer goed gaat kunt u bij indebv terecht. Zij helpen u bij het gehele proces.

TRUSSARDI CASA

De ellegante Trussardi casa collectie ademt Italiaanse degelijkheid en straalt in de meest luxe interieurs.

INDUSTRIEEL ONDERHOUD

Hulp nodig bij industrieel onderhoud? Bij Prozee kunt u terecht voor industrieel onderhoud van het hoogste niveau. Bekijk hiervoor de website www.prozee.nl .

TAPIJTTEGELS VOOR JE VLOER

Als je graag een prettige vloer wil hebben in je nieuwe of bestaande woning, dan raden we je aan om een kijkje te nemen op de website van Vleugelvloeren en bekijk hun grote aanbod aan tapijttegels.

AFMETINGEN ZONNEPANELEN

De afmetingen voor zonnepanelen in emmen . Zijn afhankelijk van je woning. Heb je een woning met een plat dak of juist een schuin dak dan zullen er andere zonnepanelen aangeraden worden.

TAPIJTTEGELS VOOR JE VLOER

Als je graag een prettige vloer wil hebben in je nieuwe of bestaande woning, dan raden we je aan om een kijkje te nemen op de website van Vleugelvloeren en bekijk hun grote aanbod aan tapijttegels.

TAPIJTTEGELS VOOR JE VLOER

Als je graag een prettige vloer wil hebben in je nieuwe of bestaande woning, dan raden we je aan om een kijkje te nemen op de website van Vleugelvloeren en bekijk hun grote aanbod aan tapijttegels.

ENERGIELABEL VOOR BEDRIJVEN

FORWARD energietransitie kan u helpen met een officieel energielabel voor uw bedrijfspand . We doen een locatiebezoek en kunnen u ook helpen met energiebesparende maatregelen.

GROOTHANDEL VOOR GLAZENWASSERS

Als je op zoek bent naar verschillende gereedschappen voor glazenwassers, dan kun je terecht op de website van GoCleaning: groothandel voor glazenwassers.

VCA CERTIFICAAT HALEN

Een VCA certifcaat heeft een geldigheid van 10 jaar. Na deze termijn zijn er al dusdanig veel ontwikkelingen geweest, dat het essentieel is om je kennis weer bij te scholen.

SCHOONMAAKBEDRIJF UTRECHT

Voor een schoonmaakbedrijf Utrecht kun je onder andere terecht bij Bee Clean. Zij werken al meer dan 50 jaar aan schone bedrijfspanden op verantwoorde wijze met hun eigen microvezelmethode.

FLEXMOVER

Een van de bekendste bedrijven die zich inzetten voor een eenvoudiger en veiligere werkomgeving op het gebied van tillen en sjouwen is Flexmover . Met hun materiaal zorg je ervoor dat het tillen van zwaar materieel makkelijker en veiliger dan ooit is.

BAEST MACHINA

Wil je graag op maat gemaakte gereedschappen? Dan kun je terecht bij Baest Machina. Hun website zal spoedig online staan. Bekijk t.z.t. hun aanbod op de website.

SLOTENMAKER AMSTERDAM

Midden in de nacht met spoed een slotenmaker in Amsterdam nodig? Bel dan de professionals van 112slotenmakeramsterdam. We zijn elke minuut van alle dagen van de week bereikbaar.

WAAROM EEN NEN 3140 KEURING

Een NEN 3140 keuring is nodig voor een veilige werkomgeving voor jou en je werknemers. Een erkend bedrijf kan de check voor je uitvoeren en checkt onder andere de aardlekschakelaar, aarding en bliksembeveiliging.

KIES VOOR EEN GOED VERHUISBEDRIJF

Het is niet altijd makkelijk om een goed verhuisbedrijf te vinden. Wij bevelen je daarom graag aan om de website van AA Verhuizers te bezoeken en een offerte aan te vragen!

MAARSLVINGWALLS.NL

Maars Living Walls heeft veel verschillende mogelijkheden die ze kunnen bieden wanneer het gaat om de inrichting van een kantoorruimte. Kijk op hun website voor de mogelijkheden.

AIR2COOL

Voor het onderhouden en/of repareren van je airco of warmtepomp helpen de professionals van Air2Cool je graag. Daarnaast is het ook mogelijk een energiezuinige airco en warmtepomp bij ons aan te schaffen. We installeren deze meteen!

SCHILDERBEDRIJF IN AMSTERDAM

Niet alle schilderbedrijven zijn gelijk! Ben je op zoek naar een echt goed schilderbedrijf in Amsterdam? Neem dan contact op met Schulpzand.nl

KUNSTSTOF OPLOSSINGEN VOOR DE LOGISTIEK

Kunststof pallets en bakken zijn uitermate geschikt voor de transportsector. Kies bijvoorbeeld voor Euronorm bakken, nest-stapelbakken, vouw- en klapkratten of andere kunststof bakken.

EEN NIEUWE VLOER IN JE WOONKAMER

Een nieuwe vloer leggen is meestal niet iets waar je aan denkt als je je interieur wilt veranderen. Dit komt omdat het best een heftige ingreep is. Maar toch is het een heel goed plan om te overwegen want met nieuwe vloertegels in je woonkamer geeft je huis toch echt een ander gevoel af. vloertegels woonkamer

WWW.FATON-HEALTH.COM

Voor de beste luchtkwaliteit schaf je een luchtreiniger aan voor in uw huis of bedrijfspand. Interesse? Neem een kijkje op onze website: www.faton-health.com

ZONNEPANELEN OP BEDRIJF

Creeer een groen imago door jouw bedrijf te voorzien van zonnepanelen. Dit is jouw weg om klimaatneutraal te worden. Bekijk hoe je hiervoor kunt zorgen: https://www.apsolar-zakelijk.nl/

MET WAT KAN JE HET BESTE STUKADOREN?

Met dit stukadoorgereedschap weet je zeker dat je goed zit. Probeer het uit en zie het voor jezelf!

EEN BUDGETVRIENDELIJKE MANIER OM JE VLOER TE LEGGEN

Leg je vloer lekker zelf. Dit kan heel makkelijk met een tegel leveling systeem .

ARCHITECTONISCHE PROBLEMEN OPLOSSEN

Met een passie voor het ontwikkelen van duurzame en toekomstbestendige ruimtelijke concepten kan CNCPT-A jou helpen met je ruimtelijke problemen.

GENIET VAN EEN NAADLOZE OVERGANG MET TUINDEUREN

Ervaar een naadloze overgang tussen uw huis en tuin met hoogwaardige tuindeuren beschikbaar in de collectie van Sparkozijnen. Ontdek een breed scala aan kwaliteitsdeuren die zorgen voor een optimale connectie met de buitenruimte. Bezoek de website voor meer informatie over tuindeuren.

PROFESSIONELE LOODGIETER IN DELFT

Onze professionele loodgieter Delft bieden betrouwbare en snelle oplossingen voor al je loodgieterswerkzaamheden. Van lekkages tot sanitairinstallaties, wij zijn er om te helpen.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden