Feenstra BV

Zonnepanelen voor bedrijven

Zonnepanelen voor bedrijven

Geplaatst op

We kennen de zonnepanelen allemaal wel als het gaat om particulier gebruik. Nu kunnen bedrijven ook heel goed gebruik maken van zonnepanelen. Sommige bedrijven verbruiken heel veel stroom en dan zijn zonnepanelen de perfecte oplossing om op de energiekosten te kunnen besparen. Wil jij weten hoe zonnepanelen bij bedrijven ingezet kunnen worden? Dat lees je in dit artikel.

Waarom zijn zonnepanelen handig voor bedrijven?

Voordat zonnepanelen iets opleveren, heb je eerst de kosten die gemaakt zijn. De kosten van de zonnepanelen heb je er ongeveer binnen 10 jaar uit. Neem bijvoorbeeld een tuincentrum, die verbruikt heel veel stroom. Het zou handig zijn om op de daken zonnepanelen te plaatsen. Zo wordt er flink bespaard op de energiekosten. Als je kijkt naar de zonnepanelen van BonGo Solar, dan zitten daar heel veel voordelen aan. Je hebt hier tot 25 garantie en ze worden binnen drie weken geplaatst. 

Sterk en weinig onderhoud

Er zitten nog meer voordelen aan zonnepanelen. Doordat er geen bewegende onderdelen aan de zonnepanelen zitten, zijn ze heel sterk en gaan ze lang mee. Ze gaan tegenwoordig al snel 25 jaar mee, zo kan je na 10 jaar nog 15 jaar profiteren van pure winst. Verder hebben ze ook weinig onderhoud nodig. Als het regent wordt het meeste vuil weggespoeld. Vervolgens is het handig om de zonnepanelen ongeveer 2 keer per jaar te checken op vuil wat erachter blijft. 

Meerwaarde

Een ander groot voordeel voor bedrijven is dat de zonnepanelen zorgen voor een meerwaarde op het pand. Zonnepanelen zorgen voor duurzaamheid en dat is voor een volgend bedrijf erg aantrekkelijk. Als je wilt is het ook mogelijk om de zonnepanelen van het dak af te halen en mee te nemen naar een volgend pand. Zo zie je dat zonnepanelen niet allen aantrekkelijk zijn voor particulieren, maar ook voor bedrijven. 

Gerelateerde berichten

Een comfortabele slaapkamer creëer je met deze tips

De toon zetten voor je hele dag kan door wakker te worden in een comfortabele slaapkamer. Je dagelijks leven kan hierdoor sterk worden beïnvloed. Je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden