Feenstra BV

Wel slim en handig!

Wel slim en handig!

Geplaatst op

Een aankoopmakelaar inschakelen bij het kopen van een huis is niet verplicht, maar in een verkopersmarkt waarin de vraag het aanbod (ver) overschrijdt) wel echt van meerwaarde. Kopers die een aankoopmakelaar hebben ingeschakeld zeggen hierover:

“Als je kiest voor de hulp van een aankoopmakelaar, selecteer deze dan op pro-activiteit en snelheid. Dat is van belang bij het plannen van bezichtigingsafspraken en het snel kunnen handelen als het gaat om bieden. Dat is juist nu echt enorm van belang. Wij hebben daarom gekozen voor een makelaarskantoor die wat groter is, zodat er altijd een aankoopmakelaar beschikbaar was voor ons en we relatief snel een fijn huis hebben gevonden.”

“We hebben gemerkt dat we serieuzer genomen werden bij bezichtigingen met een aankoopmakelaar erbij.”

“Een aankoopmakelaar kan je behoeden voor fouten. Het kopen van een huis is een gebeurtenis, waarbij je je als koper – zeker in een oververhitte woningmarkt – snel laat leiden door je gevoel. Een aankoopmakelaar houdt je op het juiste spoor en helpt je de juiste en gefundeerde beslissingen te nemen. Dat is voor ons heel waardevol geweest.”

“Mijn aankoopmakelaar was ook zeker van waarde bij de onderhandelingen over de aankoopprijs. Die specifieke kennis van de markt (wat is die woning nu echt waard) en slimheid in bieden had ikzelf in elk geval niet in huis.”

Of jij een aankoopmakelaar nodig hebt? Dat beslis je uiteraard helemaal zelf. Je kunt altijd een vrijblijvend gesprek plannen met een aankoopmakelaar bij jou uit de buurt.

Gerelateerde berichten

Een comfortabele slaapkamer creëer je met deze tips

De toon zetten voor je hele dag kan door wakker te worden in een comfortabele slaapkamer. Je dagelijks leven kan hierdoor sterk worden beïnvloed. Je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden