Feenstra BV

Waarom je je sloten moet laten vervangen

Waarom je je sloten moet laten vervangen

Geplaatst op

Vaak denkt men dan je je sloten alleen moet vervangen na een inbraak, maar klopt dat wel? In dit artikel vertellen we je precies waarom het belangrijk is om je sloten in bepaalde situaties te laten vervangen, en hoe je dat regelt.

Deur, Toegankelijkheid, Slot, Deuropening, Klassieke

Wanneer moet je je sloten vervangen?

Na inbraak

De meest voorkomende reden van het vervangen van sloten is na een inbraak. Als je slot kapot is gemaakt door de inbreker moet je deze met spoed laten vervangen. Maar voor extra veiligheid laat je meteen alle sloten van je deuren en ook ramen vervangen. Inbrekers stelen vaak reservesleutels, en omdat slachtoffers dit niet altijd doorhebben, is de kans groot dat ze een paar dagen of weken later opnieuw binnen kunnen komen, met de sleutel! 

Na verhuizing

Heb je zojuist de sleutels van je nieuwe woning gekregen? Dan is het slim om je sloten te laten vervangen. Er is namelijk geen enkele garantie dat de oude bewoners, de buren, familieleden of vrienden van de vorige bewoners geen sleutels meer hebben. En wie weet, misschien loopt er ook nog een inbreker rond met een reservesleutel.

Bij een oude woning

Is je woning al redelijk oud en heb je sloten die niet meer aan de huidige veiligheidsnormen voldoen? Dan is het tijd voor nieuwe exemplaren! Laat in één keer alle sloten vervangen, en laat ook de slotjes op de ramen checken door de erkende slotenmaker.

Hoe regel je nieuwe sloten?

Of het om spoed gaat of niet, je kunt contact opnemen met slotenmakersunie.nl. Zo heb je binnen no time een slotenmaker in Breda voor de deur, of in één van de vele andere woonplaatsen waar ze werken. Vertel duidelijk wat de reden is van het vervangen en vraag naar de verschillende opties. Het ene slot is namelijk het andere niet.

Gerelateerde berichten

De voordelen van het huren van een stoomketel bij Scharff Techniek

In de dynamische wereld van industriële productieprocessen speelt stoomtechnologie een cruciale rol. Bedrijven staan voortdurend voor de uitdaging...

Lees meer

Van stadstuin tot groene oase: Tips voor een groener stadsleven

In een stedelijke omgeving kan het vinden van groen soms een uitdaging zijn. Toch is het mogelijk om zelfs in een stadstuin een oase van groen te...

Lees meer

Floorify versus Belakos: wat zijn de verschillen tussen deze topmerken

Bij het kiezen van de juiste vloerbedekking zijn merken als Floorify en Belakos prominente spelers in de wereld van PVC-vloeren. Terwijl Floorify...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden