Amysoft waterontharders zorgen voor een kalkvrij huis. Behoud je apparatuur langer en ben eindelijk voorzien van een kalkvrije badkamer dankzij dit toestel. Het bespaart daarnaast op de energierekening en het zorgt voor weldaad voor je haar en huid.

Amysoft

Amysoft is een onderdeel van Amy Water Systems. Bij Amysoft staat altijd de relatie met klanten als zowel personeel voorop. Daarnaast produceert Amysoft hoge kwaliteit waterontharders en is het de exclusieve dealer van Ecowater voor Nederland. Met 92 jaar ervaring van het bouwen en ontwerpen van deze producten, krijg je bij aanschaf van jouw waterontharder altijd 15 jaar volledige garantie.

Voordelen van een waterontharder

Het aanschaffen van een waterontharder brengt verschillende voordelen met zich mee. Je hebt nauwelijks omkijk naar het apparaat door het erg laag zoutverbruik en grote zoutvoorraad. Dankzij de waterontharder kun je zorgeloos gebruik maken van veilig drinkwater. Zoals al beschreven krijg je maar liefst 15 jaar garantie op jouw waterontharder. Het toestel heeft een lange levensduur. In Nederland gebruikt de gemiddelde consument al meer dan 25 jaar dezelfde waterontharder van Amysoft en daarnaast heeft het erg lage verbruikskosten.

De verschillende modellen die Amysoft aanbiedt 

Amysoft biedt verschillende modellen aan. Ieder toestel zal aantoonbaar kalk verwijderen maar niet ieder huishouden is hetzelfde. Daarom zijn er drie Amysoft modellen die ieder het beste functioneren onder verschillende omstandigheden. De ASC-105 is het populairste model en is geschikt voor ieder huishouden. Een meer compacte waterontharder is de E-duo compact. Is je woning niet erg ruim? Dan past deze gegarandeerd in je meterkast. De ASC-90 is ook ontworpen als een meer compact formaat. Deze waterontharder is geschikt bij beperkte plaatsingsmogelijkheden qua hoogte. Mocht je vragen hebben of dit model in jouw thuissituatie past dan staat Amysoft altijd klaar om antwoord te geven op jouw vragen.