Feenstra BV

Stevige tools om mee te werken op de bouwplaats

Stevige tools om mee te werken op de bouwplaats

Geplaatst op

Er bestaan verschillende tools waarmee je stevig kunt werken op de bouwplaats. Het is een stuk gemakkelijker werken wanneer je de juiste tools kiest. In de blog willen we je een beetje bijpraten over de verschillende opties. Lees daarom snel verder en kom erachter welke tools jij goed kunt gebruiken.

Compressor

Met een compressor is het gemakkelijk om luchtdruk aangedreven gereedschappen gebruiken, zoals een sleutel of pomp. Er bestaan verschillenden soorten compressoren, voor professioneel en niet-professioneel gebruik. Ze zorgen voor een luchtdruk gemeten in bar. Je moet wel de juiste prestaties kennen die je nodig hebt voor je klus. Een expert kan je daarmee helpen.

Coilnailers

Dat klinkt cool: coilnailers, maar wat zijn het? Het zijn krachtige tools om bijvoorbeeld een schutting snel aan elkaar te nieten. Er gaat een druk uit van deze tools en op basis van de hoeveelheid druk is een specifieke coilnailer geschikt voor een bepaald materiaal.

Tackers

Tackers zijn echte power tools. Ze worden als hechtmachines gebruik door bouwbedrijven. Het zijn echte krachtpatsers. Het is gemakkelijk om met een tacker een klus uit te voeren. Wat kun je zoal aan elkaar hechten? Denk daarbij aan:

  • Dakplaten
  • Gipsplaten
  • Hout op staal

Natuurlijk zijn er legio zaken die met tackers aan elkaar gemaakt kunnen worden, maar de genoemde voorbeelden geven al duidelijk aan hoe krachtig tackers zijn.

Conclusie

Wanneer je zelf een echte klusser bent en zeker geen behoefte hebt aan een klusbedrijf over de vloer, juist omdat je zelf de skills hebt, dan is het goed om de juiste tools in huis te hebben. Compressoren, coilnailers en tackers zijn dingen die goed van pas komen. Laat je informeren door een expert wanneer er onderwerpen zijn op het gebied van bouwen waar je nog de nodige vragen over hebt. Dan weet je zeker dat de resultaten goed zullen zijn.

Gerelateerde berichten

Ontdek de veelzijdigheid van snijgereedschap

Snijgereedschap is een essentieel onderdeel van elke gereedschapskist, zowel voor professionele vakmensen als doe-het-zelvers. Van het bewerken van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden