Feenstra BV

Opbergtips voor klussers

Opbergtips voor klussers

Geplaatst op

Veel mensen hebben te veel spullen en te weinig ruimte. Sommige mensen hebben het geluk dat ze een garage hebben waar ze hun gereedschap, kamersteiger en andere spullen kunnen stallen. Ook bij garages moet er goed nagedacht worden over hoe deze ingericht wordt om het meeste uit je ruimte te halen. In dezer blog lees je een aantal tips voor het opbergen.

Je opbergdozen

Waarschijnlijk heb je net als de meeste andere mensen een flink aantal opbergdozen waar een groot deel van je spullen inzitten. Deze spullen zitten er waarschijnlijk nog in sinds je vorige verhuizing en worden niet uitgepakt. Het nadeel van dozen is dat deze lastig te stapelen zijn en gemakkelijk scheuren. Een tip is om plastic dozen te gebruiken, deze stapelen namelijk eenvoudig en gaan niet snel kapot. Je kunt er bovendien doorheen kijken zodat je weet wat je in welke doos hebt gestopt.

Labels

Als je geen plastic bakken hebt, of heel veel spullen in de plastic bakken, is het handig om deze te voorzien van labels. Technisch gezien bespaard dit geen ruimte, maar het is wel erg praktisch. Door labels op dozen te plakken zijn deze snel en makkelijk te vinden. Als je gaat verhuizen wordt het in- en uitpakken een stuk aangenamer.

Zware voorwerpen

Als je zware spullen hebt zoals ijzerwerk, steigerbuizen, bouwplaten of iets ander technisch is het verstandig dit onderop te plaatsen. Door de zware spullen onderop te plaatsen kun je hoog stapelen, hetgeen je heel veel horizontale ruimte oplevert. Door lichte voorwerpen bovenop te plaatsen verminder je ook het gevaar bij het omvallen.

Word creatief

Een goede portie creativiteit kan je helpen bij het besparen van ruimte tijdens het opruimen. Zodra je de meubels, het gereedschap en andere spullen hebt gestald kun je de overgebleven ruimte opvullen. Gaten tussen dozen kunnen gebruikt worden om dunne, lange voorwerpen in op te bergen. Overgebleven ruimte kon opgevuld worden met dekens en kussen. Wellicht past er nog net een fiets bij, zodat je deze droog kunt stallen en gemakkelijk kunt pakken.

Gerelateerde berichten

De voordelen van het huren van een stoomketel bij Scharff Techniek

In de dynamische wereld van industriële productieprocessen speelt stoomtechnologie een cruciale rol. Bedrijven staan voortdurend voor de uitdaging...

Lees meer

Van stadstuin tot groene oase: Tips voor een groener stadsleven

In een stedelijke omgeving kan het vinden van groen soms een uitdaging zijn. Toch is het mogelijk om zelfs in een stadstuin een oase van groen te...

Lees meer

Floorify versus Belakos: wat zijn de verschillen tussen deze topmerken

Bij het kiezen van de juiste vloerbedekking zijn merken als Floorify en Belakos prominente spelers in de wereld van PVC-vloeren. Terwijl Floorify...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden