Feenstra BV

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

Geplaatst op

Zonnepanelen zie je steeds vaker in het straatbeeld. Niet zo gek ook, aangezien het opwekken van je eigen energie veel voordeliger is. Ben jij nog in twijfel wat betreft de aanschaf van zonnepanelen, bijvoorbeeld omdat je ze te prijzig vindt? In dit artikel lees je meer over het rendement en de kosten, maar ook hoe je offertes kunt aanvragen én met elkaar kan vergelijken.

Hoe zit het met het rendement?

Er wordt niet alleen een hoog rendement in de zomer geleverd, maar ook op bewolkte en zelfs koude dagen. Dit zorgt ervoor dat jij het hele jaar door optimaal profiteert van je zonnepanelen. Per jaar kunnen er honderden euro’s bespaard worden op je energierekening. Uiteraard hangt dit er wel vanaf hoeveel panelen je hebt, welke type deze zijn en wat de stand van je dak is. Stel dat je 10 zonnepanelen op je dak hebt liggen, dan kun je al gauw rekenen op een besparing rond de €550 per jaar. Op offertevergelijker.nl vind je hier meer informatie over. 

Wat zijn de kosten?

Wat de kosten zijn, verschilt erg per aanbieder. Je doet er daarom goed aan de prijzen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Een gemiddelde prijs voor 10 zonnepanelen ligt rond de €4.500, dit is inclusief de montage, een omvormer en de btw. Dit betekent dat de zonnepanelen zich in minder dan 10 jaar al volledig hebben terugbetaald! Daarnaast kun je bij de Belastingdienst opgeven in je aangifte dat je zonnepanelen hebt gekocht, als dit voor particulier gebruik is. daardoor krijg je de 21% btw terug, wat al gauw kan neerkomen op €750. 

Zonnepanelen offertes vergelijken

Wil je de zonnepanelen offertes gaan vergelijken, dan kan dit eenvoudig op de website van offertevergelijker.nl. Je kan op hun website gratis en vrijblijvend maximaal drie offertes aanvragen van specialisten bij jou uit de regio. Uiteraard zijn deze allen gespecialiseerd in zonnepanelen. Dit kost je alles bij elkaar hooguit een paar minuten, maar kan je vervolgens wel een besparing van 30% opleveren. 

Gerelateerde berichten

Een comfortabele slaapkamer creëer je met deze tips

De toon zetten voor je hele dag kan door wakker te worden in een comfortabele slaapkamer. Je dagelijks leven kan hierdoor sterk worden beïnvloed. Je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden