Feenstra BV

Maak van jouw garage een ware mancave met deze tips

Maak van jouw garage een ware mancave met deze tips

Geplaatst op

Altijd al een mancave willen hebben en is je garage nu al de enige plek om je terug te trekken? Met deze tips maak je van jouw garage een plek om vrienden uit te nodigen en te genieten van alles wat mannelijk is. Natuurlijk kan dit alleen als je ook een plek hebt voor je fietsen etcetera. Lekker een biertje drinken met de mannen tussen de fietsen, brommers en gereedschap zit er helaas niet in.

De vloer en muren

Het eerste wat je moet doen is om ruimte te maken. Haal alles leeg zodat je een goed beeld krijgt van hoeveel ruimte je hebt. Zo zie je ook gelijk goed waar je alles wilt plaatsen. Vervolgens kun je de muren en de vloer aanpakken. We raden altijd aan om een gietvloer te nemen. Met een gietvloer hoef je je namelijk geen zorgen te maken over krassen, het morsen van drank op de grond en koude voeten. Met gietvloeren heb je ook veel keus in kleur en stijlen dus je kunt alle kanten op. Het is trouwens wel verstandig om eerst de muren aan te pakken voordat je een nieuwe vloer gaat leggen. Je wilt namelijk geen verf op de nieuwe vloer morsen lijkt ons. 

Meubilair en een bar

Nadat de basis (de vloer en de muren) gedaan zijn, kan het feest beginnen. Nu kun je de garage zo inrichten zoals jij dat wilt. Wat we veel zien is dat mannen een mooie zithoek maken met een grote tv om sport op te kijken. Vervolgens plaatsen ze ook ergens een bar in de garage om het gevoel te geven dat je een eigen kroeg hebt. Want laten we wel wezen, welke man heeft er nou nooit van gedroomd om een eigen kroeg te bezitten? Essentieel hiervoor is een grote koelkast. We raden de amerikaanse koelkasten aan omdat deze groot zijn en zo ingericht zijn dat je er lekker veel bier en eten in kwijt kunt. 

Doe-het-zelver

De echte doe-het-zelver kan niet zonder een eigen werkplaats. Maar hoe ga je dit combineren met een mancave? We hebben een hele mooie mancave gezien waarbij ze een afscheiding hadden gemaakt tussen de mancave en de werkplaats. Een simpele houten muur doet het hem al. Natuurlijk moet je hier wel genoeg ruimte voor hebben. 

Gerelateerde berichten

Houten plinten kopen

Waarom kiezen voor houten plinten? Houten plinten zijn een populaire keuze onder huiseigenaren die op zoek zijn naar een manier om hun interieur een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden