Feenstra BV

Jouw huis kalkvrij met waterontharders van Amysoft!

Jouw huis kalkvrij met waterontharders van Amysoft!

Geplaatst op

Kalk in de woning is voor vele mensen een grote bron van frustratie. Niet alleen tijdens het poetsen, maar ook dagdagelijks. Het is niet alleen vervelend tijdens het poetsen, maar kalk tast ook onze machines en apparaten aan en bovendien is het niet zo goed voor onze huid en het haar. Daarom zijn er nu de waterontharders van Amysoft die ervoor zorgen dat je kan genieten van een woning die volledig kalkvrij is!

Werking waterontharder

Een perfecte vraag die je jezelf stelt, is hoe zo’n waterontharder werkt. Wel, de waterontharder van Amysoft heeft een harstank waarin heel veel kleine kunsthars bolletjes inzitten en waar het water uit uw leidingen langs stroomt. Door deze bolletjes blijft het kalk eraan plakken en komt er in de plaats onschuldig natrium vrij. Raken de harsbolletjes gevuld met kalk? Dan zorgt het toestel ervoor dat er opnieuw zout water door het harskolom stroomt en de harsbolletjes gaan de kalk loslaten en de natrium aan zich binden. Vervolgens wordt dan het water met de kalk naar de riool afgevoerd. Op deze manier wordt jouw water dus onthard!

Voordelen van een waterontharder van Amysoft

Een waterontharder zorgt er dus voor dat je huis volledig kalkvrij is en dit heeft tal van voordelen. In de eerste plaats is het niet alleen beter voor ons en onze gezondheid, maar ook voor alle apparatuur en machines die we gebruiken, zoals wasmachines en afwasmachines. Er moeten minder schoonmaakmiddelen gebruikt worden om bijvoorbeeld douche en bad proper te krijgen. Vervolgens ben je zeker van veilig drinkwater en Amysoft zorgt voor 15 jaar garantie op de ontharder. Vele mensen maken er al gebruik van en de ontharder gaat wel zo’n 25 jaar mee. De verbruikskosten zijn zeer laag en je moet er amper of niet naar omkijken, handig toch?

Waar een waterontharder plaatsen?

Een waterontharder wordt meestal zo dicht mogelijk bij de watermeter in de meterkast geplaatst. Meestal is dit dus in een garage of bijkeuken, maar dan moet er wel een kruipruimte onder het huis zijn. Wanneer je geen kruipruimte onder je woning hebt, dan wordt de waterontharder van Amysoft meestal in de meterkast geplaatst. Er zijn ook compactere toestellen die dit perfect mogelijk maken. Het plaatsen van de waterontharder zelf, neemt niet meer dan 3 werkuren in beslag. De levertijd van een waterontharder is 1 tot 2 weken waardoor je snel kan genieten van kalkvrij water!

Gerelateerde berichten

Een comfortabele slaapkamer creëer je met deze tips

De toon zetten voor je hele dag kan door wakker te worden in een comfortabele slaapkamer. Je dagelijks leven kan hierdoor sterk worden beïnvloed. Je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden