Feenstra BV

Je keukenblad goed onderhouden

Je keukenblad goed onderhouden

Geplaatst op

Dagelijks zijn we met de schoonmaak bezig, en daar hoort ook het schoonhouden van de keuken bij. Je keukenblad kun je dan ook gewoon afnemen met een doekje. Wil je hem echter optimaal onderhouden, kun je beter een product gebruiken die speciaal gemaakt is voor je keukenblad.

Optimaal reinigen en onderhouden

Er zijn in de webshop van Care4floor verschillende producten te vinden voor het onderhouden van je keukenblad. Vrijwel alle producten zijn geschikt voor alle natuur-, kunst en overige stenen aanrechtbladen. Het ene product bevat lijnolie of zelfs extra lijnolie, de ander is een kwarts-composiet verzorgingsset en weer een ander bevat edelzeep. Naast de verschillende zeepsoorten voor keukenblad onderhoud zijn er ook microvezeldoeken en kwasten te koop waarmee je het keukenblad beter schoon kunt houden en het in grote gedeeltes in kan zepen.   

Nog meer onderhoudsproducten

Naast verschillende producten voor het onderhouden van je keukenblad, heeft Care4floor nog meer producten in zijn assortiment. Er zijn zowel onderhouds-, reinigings- en beschermingsproducten te verkrijgen voor keukenbladen, maar ook vloeren, terrastegels en badkamers. Alles om te zorgen voor de juiste reiniging per product. Vooral tegelvloeren en natuursteen kunnen beschadigd raken of ernstig vervuild zijn nadat deze jarenlang gebruikt zijn. Ook al maak je ze dagelijks schoon, juist daardoor blijven er zeep- en wasresten achter. Dit zorgt ervoor dat hun natuurlijke uitstraling verloren gaat. Daarnaast is het ook bij een heel nieuwe vloer nodig dat deze eerst goed gereinigd wordt, en indien nodig ook geïmpregneerd en beschermd worden. 

Bestellen bij Care4floor

Wil je een bestelling plaatsen, dan kan dit heel eenvoudig via de webshop. Plaats je deze voor 16:00 uur op een werkdag, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Hoe snel je bestelling vervolgens binnen is, hangt af van PostNL. Wil je het product graag terugsturen? Binnen 30 dagen heb je het recht je bestelling zonder opgave van reden terug te sturen. Hierbij komen de verzendkosten voor je eigen rekening. Binnen 14 dagen krijg je vervolgens je aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

Gerelateerde berichten

Een comfortabele slaapkamer creëer je met deze tips

De toon zetten voor je hele dag kan door wakker te worden in een comfortabele slaapkamer. Je dagelijks leven kan hierdoor sterk worden beïnvloed. Je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden