Feenstra BV

Je achtertuin inrichten met kunstgras voor het hele gezin

Je achtertuin inrichten met kunstgras voor het hele gezin

Geplaatst op

Waarom heb je een achtertuin als je er niet van gaat genieten? Je wilt natuurlijk een goed uitziende tuin zodat je uitzicht altijd prettig is, maar je moet er ook gebruik van kunnen maken. Zodra je het natuurgrasveld vervangt door kunstgras, heb je veel meer tijd om naar buiten te gaan en plezier te beleven. Kunstgras is zo veelzijdig, dat het je kan helpen gespecialiseerde speelplaatsen te ontwerpen voor elk lid van je gezin. In deze blog leest je een aantal manieren waarop je kunstgras kunt toepassen in je achtertuin. Een aantal suggesties zijn:

Een mini golfbaan

Een golfbaan was vroeger een luxe die slechts een paar mensen zich konden veroorloven. Dankzij geavanceerde kunstgrasvariëteiten is het een stuk voordeliger om een putting green te ontwerpen en te installeren die past bij je ruimte en je vaardigheidsniveau. Ben je niet goed in golf? Plaats dan een voetbalveldje in de achtertuin. Leuk voor alle leeftijden.

Speelruimte

Wat vinden kinderen leuker dan schommelen en spelen in de zandbak op school? Vrienden uitnodigen om in hun eigen achtertuin te spelen. Bovendien heb je met een speelplek voor de kids minder zorgen dan wanneer deze op pad zijn. Kunstgras onder speeltoestellen is bovendien extra veilig voor je kinderen.

Hondenruimte

Familieleden met vier poten willen ook genieten van de achtertuin. Maar hondeneigenaren hebben te maken met wat extra overwegingen als het gaat om gras. Gelukkig is kunstgras ook zeer geschikt voor honden. Kunstgras is namelijk taai, bestand tegen graven, snel en eenvoudig schoon te houden en beschermt tegen geuren.

Veel huiseigenaren kiezen tegenwoordig voor kunstgras. Je bespaart duizenden liters kostbaar water, en dat is een enorm pluspunt voor ons milieu en je huishoudbudget. Bovendien is zelfs de meest enthousiaste tuinman niet enthousiast over het maaien en verzorgen van natuurgras.

Diverse soorten kunstgras koopt je bij Kunstgrasconcurrent.nl.

Gerelateerde berichten

Houten plinten kopen

Waarom kiezen voor houten plinten? Houten plinten zijn een populaire keuze onder huiseigenaren die op zoek zijn naar een manier om hun interieur een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden