Feenstra BV

Hoe maak je je tuin kindvriendelijk?

Hoe maak je je tuin kindvriendelijk?

Geplaatst op

Heb jij kinderen of ben jij of je partner in verwachting van een kind? Heb je een tuin die naar jouw idee niet helemaal kindvriendelijk is en zou je graag willen weten hoe jij dit wel kindvriendelijk kunt maken? Dan ben je op de juiste plek. Een tuin is heel snel kindvriendelijk te maken, alleen zal je er wel even voor moeten zitten om te bedenken hoe je dit wilt doen, en daarom heb je hier wat tips over hoe jij je tuin kindvriendelijk maakt voor jouw kind!

Kindvriendelijk speeltoestel in de tuin

Als je aan een kindvriendelijke tuin denkt, denk je al snel aan wat er allemaal mis kan gaan. Alleen laten we dit is omdraaien naar wat er allemaal leuk is en wat je er leuk aan kan maken! Er zijn heel erg veel toestellen die kinderen heel erg leuk vinden om op of in te spelen. Denk aan een zandbak, een schommel, een glijbaan of een trampoline.

Tevens zullen je kinderen sneller dan dat je denkt ouder worden en uit uitgespeeld raken in de zandbak, spelen met de schommel of van de glijbaan af gaan. Wel is de trampoline er eentje die een stuk langer meegaat. Daar vallen mega veel trucjes op te leren en als kind is het leuk om zoveel mogelijk van deze trucjes te kunnen. Daardoor zullen kids hier langer op blijven spelen.

Er zijn erg veel verschillende trampolines,  zo heb je hoogstaande, hoogstaande met een net eromheen waardoor je kind of kinderen er niet uit kunnen vallen als ze aan het springen zijn. Als het om kindvriendelijk gaat zal een hoge trampoline misschien niet de beste optie zijn en daarom is er ook een ingegraven trampoline. Deze heet de Avyna trampoline en hierdoor kan je kind of kind met zijn of haar vriendjes er niet afvallen en houd je het zeker kindvriendelijk!

Gerelateerde berichten

Een comfortabele slaapkamer creëer je met deze tips

De toon zetten voor je hele dag kan door wakker te worden in een comfortabele slaapkamer. Je dagelijks leven kan hierdoor sterk worden beïnvloed. Je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden