Feenstra BV

Ga voor een betonlook in je woning!

Ga voor een betonlook in je woning!

Geplaatst op

Is het tijd om de woning op te knappen en weet je nog niet goed wat je wilt? Kies dan eens voor een betonlook! Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld een betonlook vloer, muur of trap. Maar je zou ook kunnen denken aan een betonlook toilet, badkamer of keuken voor een strak en chique uitstraling. Beton is eigentijds en prima te combineren met hout en metaal. Daarnaast is het makkelijk te onderhouden en door de naadloze afwerking ook nog eens heel hygiënisch.

Strakke muren met betonverf

Wil je graag gaan voor een industriële uitstraling, dan is het gebruik van betonlook muurverf een uitstekend idee. Op de website van Home of Concrete is de betonverf in verschillende, unieke kleuren te verkrijgen. In hun webshop kun je een testset bestellen waarin verschillende kleurstalen zitten. Op die manier kun jij rustig thuis bekijken welke kleur het beste bij jouw woning past. Weet je echter al exact welke kleur je op de muur wilt hebben, bijvoorbeeld Bright Taupe, Stone of Black Steel? Dan kan deze uiteraard ook direct via de webshop bestelt worden.  

De badkamer aanpakken

Is juist de badkamer toe aan een opfrisbeurt? Ook dan zit je goed met de betonlook. Een betonlook in de badkamer zorgt namelijk voor een stoere maar ook rustige uitstraling. De badkamer is één van de belangrijkste plekken om even helemaal te kunnen ontspannen. Na een lange werkdag genieten van een heerlijk bad of een stomende douche, zorgt ervoor dat je even afgesloten bent van de buitenwereld. De strakke afwerking van een betonlook straat rust uit wat natuurlijk perfect past in de badkamer.  

Betonlook verf aanbrengen

Of je nou de muren of de vloer van de badkamer aan wilt pakken, je kan het allemaal zelf. Alle producten die in de webshop staan zijn namelijk kant-en-klaar, en dus direct uit de emmer te gebruiken. De betonstuc voor de vloer kan aangebracht worden op gietvloer, tegels, siergrindvloeren en andere vloeren. Wel moet de vloer hiervoor vlak en stabiel zijn. ook wanneer je vloerverwarming hebt is dit geen enkel probleem. Ook de muren kunnen makkelijk zelf gedaan worden met de marmerstuc. Heb je tegelwanden in de badkamer, dan is dit geen enkel probleem. Wel dien je dan van tevoren de voegen weg te werken, omdat je deze anders blijft zien.  

Gerelateerde berichten

Een comfortabele slaapkamer creëer je met deze tips

De toon zetten voor je hele dag kan door wakker te worden in een comfortabele slaapkamer. Je dagelijks leven kan hierdoor sterk worden beïnvloed. Je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden