Feenstra BV

Een schone werkruimte verbetert de productiviteit

Een schone werkruimte verbetert de productiviteit

Geplaatst op

Het verwijderen van giftige schoonmaakmiddelen uit de werkomgeving kan leiden tot een aantal positieve veranderingen. De schadelijke stoffen in veelvoorkomende schoonmaakmiddelen hebben een negatieve invloed op werknemers die op kantoor werken. Het vervangen ervan door milieuvriendelijke varianten kan een sterke verbetering van zowel de houding als de productiviteit van werknemers opleveren.

Minder dampen en minder schadelijke resten

Hoewel een kantoor vaak voor of na werktijd wordt schoongemaakt, kunnen de dampen en schadelijke resten van giftige reinigingsmiddelen nog urenlang blijven hangen nadat de schoonmaakploeg is vertrokken. De resten die op oppervlaktes terechtkomen, kunnen in de lucht terechtkomen wanneer de airconditioner of het verwarmingssysteem in werking treedt. Hierdoor circuleren ze door de lucht terwijl de werknemers op kantoor zijn. Het verwijderen van agressieve reinigingsmiddelen zal het residu in de werkruimte verminderen. Het gebruik van een natuurlijke reiniger laat een schone, frisse geur achter die geen negatieve invloed heeft op de hersenen.

Verwijder rommel

Het elimineren van rommel rond het kantoor en op bureaus en planken maakt een betere schoonmaak mogelijk. Het verbetert ook de visuele verschijning van de omgeving. De rommel verzamelt stof en zorgt voor verontreinigingen in de lucht die ervoor kunnen zorgen dat het kantoor geuren vasthoudt en er niet optimaal uitziet. Leg al het papierwerk dat op bureaus ligt weg en verwijder alle voorwerpen die niet langer bruikbaar zijn.

Verhoogt stemming en algemeen welbehagen

Het verwijderen van rommel zorgt niet alleen voor het verminderen van schadelijke resten en een diepere reiniging, het verbetert ook de hele look en feel van het kantoor. Deze eenvoudige verbeteringen kunnen de stemming van de medewerkers verbeteren en hun algemene welzijn een boost geven. Werknemers die van hun kantoor houden en het prettig vinden om er te zijn, zijn productiever en zullen vaak meer doen dan wat van hen wordt verwacht.

Verbeter de werkomgeving met het gebruik van groenere, milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Niet alleen zal de sfeer van je omgeving verbeteren, maar je zult ook een merkbare verbetering ervaren in de stemming van je werknemers, evenals hun vermogen om kwaliteit te leveren.

Door het inschakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf zorg je ervoor dat er alleen milde reinigingsproducten worden gebruikt op de werkvloer. Een bedreven schoonmaakbedrijf in Almere is Top & Top.

Gerelateerde berichten

Houten plinten kopen

Waarom kiezen voor houten plinten? Houten plinten zijn een populaire keuze onder huiseigenaren die op zoek zijn naar een manier om hun interieur een...

Lees meer

De voordelen van het huren van een stoomketel bij Scharff Techniek

In de dynamische wereld van industriële productieprocessen speelt stoomtechnologie een cruciale rol. Bedrijven staan voortdurend voor de uitdaging...

Lees meer

Van stadstuin tot groene oase: Tips voor een groener stadsleven

In een stedelijke omgeving kan het vinden van groen soms een uitdaging zijn. Toch is het mogelijk om zelfs in een stadstuin een oase van groen te...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden