Feenstra BV

Een nieuwe trap met traprenovatie

Een nieuwe trap met traprenovatie

Geplaatst op

Een trap in je huis heeft veel te verduren. Er lopen constant mensen overheen, mensen lopen er met het verhuizen tegenaan met bijvoorbeeld een wasmachine of een kast waardoor de trap uiteindelijk beschadigt. Op den duur wil je weer een mooie trap. Het is mogelijk om te gaan voor een nieuwe trap, maar het is ook mogelijk om je oude trap een nieuw leven te geven met de traprenovaties van TopTrap. De specialist in traprenovaties. Ontdek alle mogelijkheden en voor je het weet ziet je trap er weer uit als nieuw. Of als een compleet andere trap met leuke extraatjes als trapverlichting. 

Over traprenovaties

Al 20 jaar voorziet TopTrap traprenovaties voor trappen. Alle medewerkers hebben ruime ervaring met het renoveren van trappen, waardoor er efficiënt gewerkt wordt. Er is geen trap die ze niet kunnen renoveren. Daarnaast worden alle traptreden met de hand bewerkt. TopTrap staat voor persoonlijke aandacht en oog voor detail, zodat je helemaal tevreden bent met je trap. TopTrap is aanwezig in Noord-Holland en je kan terecht in een van de winkels in Purmerend, Haarlem, Alkmaar, Almere, Amsterdam en Den Helder. Een traprenovatie in Almere is dus zeker mogelijk! TopTrap hanteert daarnaast ook scherpe prijzen, zodat je uiteindelijk niet alleen een mooie trap hebt, maar ook geld over houdt. Zo kan je jouw trap eventueel oppimpen met extra’s als trapverlichting. Op die manier loop je ook heel makkelijk in het donker de trap op en af. Ideaal als bijvoorbeeld de wc beneden zit en je ’s nachts heen moet.

Hoe gaat een traprenovatie in zijn werk? 

Samen met een adviseur in traprenovaties kijk jij naar alle mogelijkheden en bespreek je jouw wensen. Zo bepaal je samen hoe de trap er uiteindelijk uit moet komen te zien. Vervolgens worden diverse onderdelen van de trap gerenoveerd in de werkplaats van TopTrap. Hier is alle gereedschap aanwezig om de trap weer als nieuw te maken. Daarna wordt de trap afgewerkt naar wens. Denk hierbij aan trapverlichting en de kleur van de trap. Zo renoveert TopTrap in drie stappen jouw stap en is het alsof je een nieuwe trap in huis hebt. Bij interesse in een traprenovatie kan je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Geef de wensen door en je ziet meteen wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Gerelateerde berichten

Een comfortabele slaapkamer creëer je met deze tips

De toon zetten voor je hele dag kan door wakker te worden in een comfortabele slaapkamer. Je dagelijks leven kan hierdoor sterk worden beïnvloed. Je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden