Feenstra BV

Dit mag je niet missen in de babykamer

Dit mag je niet missen in de babykamer

Geplaatst op

Als je in verwachting bent, is het tijd om de babykamer klaar te maken. Het kan zijn dat je het geslacht van de baby nog niet weet, maar ook dan kan je al beginnen met de babykamer in te richten. In dat artikel lees je wat er absoluut niet mag ontbreken. 

Babykamer spullen

Als je in een winkel loopt met babykamer spullen dan wil je natuurlijk bijna alles wel kopen. Er zijn een aantal spullen die je echt nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan het wiegje met hoeslaken en matras. Dit is één van de belangrijkste spullen voor in een babykamer. Verder heb je nodig een commode en aankleedkussen, een nachtlampje, kledingkast, en een stoel om bijvoorbeeld ’s nachts borstvoeding te geven. Als laatst is het ook belangrijk dat er gordijnen hangen. Een baby heeft veel slaap nodig en dat kan het beste in een donkere kamer. 

De muren

Dan heb je ook nog de muren die je moet verven of behangen. Er zijn heel veel leuke printjes en kleurtjes voor op de muur. Denk eraan dat in behanglijm en verf gevaarlijke stoffen kunnen zitten die jij in kan ademen. Het beste is om deze klus over te laten aan jouw man. Als je voor een neutrale kleur gekozen hebt, dan kan je de muren altijd nog opleuken met muurdecoratie voor de kinderkamer. 

Accessoires

Verder kan je de kamer nog gezelliger maken met wat accessoires. Bijvoorbeeld met knuffeltjes, lampen, foto’s en schilderijen. Zorg ervoor dat het niet te druk wordt, dit kan de baby onrustig maken. Ook moet je ervoor zorgen dat je de kamer veilig inricht. Als je het leuk vindt kan je ook met letters de naam van de baby op de deur plakken. 

Gerelateerde berichten

Een comfortabele slaapkamer creëer je met deze tips

De toon zetten voor je hele dag kan door wakker te worden in een comfortabele slaapkamer. Je dagelijks leven kan hierdoor sterk worden beïnvloed. Je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden