Feenstra BV

De schakelaars in je huis vervangen

De schakelaars in je huis vervangen

Geplaatst op

Ben je in huis aan het klussen en zijn de schakelaars eigenlijk wel aan vervanging toe? Bijvoorbeeld omdat het een oude woning is, en de schakelaars dus ook al oud zijn, of omdat ze qua kleur niet bij de rest van de woning passen? Dan zou je natuurlijk naar de bouwmarkt kunnen gaan. Maar denk eens aan GIRA. Dit is de plek voor al het schakelmateriaal, dus je weet zeker dat je producten in huis haalt met kwaliteit.

Kiezen voor GIRA

Wanneer je kiest voor GIRA, kun je er zeker van zijn dat je kiest voor kwaliteit. GIRA is een Duits bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Alle producten van GIRA voldoen uiteraard aan de Europese standaarden en ze beschikken over het DIN EN ISO 9001:2015 kwaliteitscertificaat. Het schakelmateriaal van GIRA vertoont geen slijtage, waardoor het jarenlang meegaat. En doordat alle onderdelen los te bestellen zijn, gaat het altijd mee met je interieur. Verandert de kleur in je huis? Dan hoef je enkel een nieuw centraaldeel en afdekraam te bestellen in de juiste kleur, om ervoor te zorgen dat de schakelaar ook de juiste kleur behoudt.  

Verschillende soorten schakelaars

De GIRAstore is de officiële GIRA dealer, en je kunt er dan ook terecht voor al het schakelmateriaal. Alle onderdelen van de schakelaar worden los van elkaar verkocht, wat betekent dat de schakelaar precies zo samengesteld kan worden, als jij wilt. Bovendien kun je hier niet alleen terecht voor inbouwschakelaars, maar ook voor opbouw en zelfs waterdicht schakelmateriaal van Gira. Er zijn hotelschakelaars, wissel-, kruis-, serie- en drukvlakschakelaars te vinden, maar ook wissel-wisselschakelaars, drukkers, dimmers en stopcontacten.  

Schakelaars bestellen

Heb je een nieuwe schakelaar nodig, of ben je van plan alle schakelaars in je woning te vervangen? Dan zou je er ook voor kunnen kiezen deze te bestellen via de website van klusspullen. Hier kun je niet alleen de producten van GIRA bestellen, maar ook van andere grote merken. Daarnaast kun je hier ook terecht voor installatiemateriaal, stekkers en contactdozen en stopcontacten met kinderbeveiliging.

Gerelateerde berichten

Een comfortabele slaapkamer creëer je met deze tips

De toon zetten voor je hele dag kan door wakker te worden in een comfortabele slaapkamer. Je dagelijks leven kan hierdoor sterk worden beïnvloed. Je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden