Feenstra BV

Breng sfeer in huis met LED verlichting

Breng sfeer in huis met LED verlichting

Geplaatst op

De juiste verlichting in huis is ontzettend belangrijk. Niet alleen omdat het ons beter helpt zien in het donker, maar ook om sfeer te creëren. Welke verlichting je in welke ruimte plaatst en waar, maakt heel veel uit uit. Het kan je interieur een bepaalde look geven en het gevoel in een ruimte flink bepalen. Een type verlichting die je steeds vaker ziet is LED verlichting. LED verlichting is energiezuinig en zorgt voor sfeer in huis!

De voordelen van LED verlichting

Een van de grote voordelen van LED verlichting is de duurzaamheid. LED lampen zijn 10x energiezuiniger dan gloei- en halogeenlampen. Gloeilampen worden bijvoorbeeld heel erg heet, en dat kost extra energie. Een LED lamp wordt warm, maar bij lange na niet zo heet als een gloeilamp. Dit scheelt een hoop energie. Bovendien geeft een LED lamp direct volop licht als je deze aan zet. Als je de conventionele verlichting in huis vervangt met LED verlichting, zul je al gauw zien dat de kosten van je energierekening flink omlaag gaan. Overstappen op LED is dus een goed idee. Bij Ledstrip-specialist.nl vind je een ruim assortiment aan LED verlichting om de verlichting volledig aan te laten sluiten op jouw wensen.

LED in de woonkamer

De woonkamer is misschien wel de belangrijkste ruimte in huis. Het is de ruimte waar velen van ons de meeste tijd doorbrengen, alleen maar ook met gezelschap. Het is de ruimte waarin je gasten ontvangt die gezellig op de koffie komen. De ruimte waar je na een lange dag werken komt om te ontspannen met je favoriete serie of een goed boek. De juiste verlichting in de woonkamer is dan ook essentieel en voegt veel toe aan jouw persoonlijke beleving in deze ruimte. Kies in de woonkamer voor warm en sfeervol licht. Misschien LED verlichting met een dimmer. Ook met LED strips kun je sfeer en stijl creëren. Zo kun je bijvoorbeeld een LED strip plaatsen onderaan de TV meubel of bij de TV zelf. De mogelijkheden zijn eindeloos!

LED in de keuken

In de keuken is verlichting ook ontzettend belangrijk. Dit is tenslotte de ruimte waar je komt om maaltijden te bereiden. Goede verlichting waarmee je goed kunt zien waar je mee bezig bent is dan ook een must. Dit kun je doen door LED verlichting boven het aanrecht te plaatsen, bijvoorbeeld onder de keukenkastjes die er boven hangen. Ook is een goede lichtbron boven het fornuis of de kookplaat fijn als je aan het koken bent. Heb je een keukeneiland in het midden van de keuken staan? Dan zou je kunnen kiezen voor een paar mooie LED panelen of spots boven het eiland. Dit zorgt voor een luxueuze sfeer.

Gerelateerde berichten

Een comfortabele slaapkamer creëer je met deze tips

De toon zetten voor je hele dag kan door wakker te worden in een comfortabele slaapkamer. Je dagelijks leven kan hierdoor sterk worden beïnvloed. Je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden