Feenstra BV

3 tips om jouw lokale naamsbekendheid te vergroten

3 tips om jouw lokale naamsbekendheid te vergroten

Geplaatst op

Heb je een lokaal bedrijf? Dan wil je natuurlijk jouw lokale naamsbekendheid vergroten, zodat mensen of bedrijven in de buurt jou kunnen vinden. Met een grotere naamsbekendheid trek je waarschijnlijk ook meer klanten aan. Maar hoe kun je jouw lokale naamsbekendheid nu vergroten? Je leest het in dit artikel.

Tip 1: Adverteer in een lokale krant

Ook al zijn we steeds meer gefocust op online: voor lokale naamsbekendheid werkt offline promotie nog steeds erg goed! Een goede manier om jezelf onder de aandacht van jouw doelgroep te brengen is door te adverteren in een lokale krant. Dit kost misschien een paar honderd euro, maar waarschijnlijk haal je hier direct al een paar nieuwe klanten uit.

Afbeelding (gratis & rechtenvrij):  https://pixabay.com/nl/photos/kartons-verpakking-pakket-970950/

Tip 2: Vergroot je zichtbaarheid tijdens je werkzaamheden

Veel kleinere bedrijven denken hier niet zo erg bij na, maar voor je naamsbekendheid kan het enorm helpen om je zichtbaarheid tijdens je werkzaamheden te vergroten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor afzetlint met bedrukking. Dit bedrukt afzetlint kun je gebruiken om tijdens een klus iets af te zetten. De mensen in de buurt zien dan wie deze klus doet en ze weten zo ook meteen wat voor werkt je levert. Het kan ook helpen om borden neer te zetten of posters op te hangen met jouw bedrijfslogo, contactgegevens en eventueel wat meer info over je bedrijf. Verder kun je ook denken aan kleding met jouw bedrijfslogo of je kunt jouw bedrijfslogo op je auto of bus plakken.

Tip 3: Sponsor een lokale sportclub

Het sponsoren van een lokale sportclub kan je veel extra naamsbekendheid in de buurt opleveren. Daarbij help je de sportclub hiermee ook nog een handje. Ga daarom eens na welke sportclubs er bij je in de buurt zijn en kijk of het mogelijk is om een van deze clubs te sponsoren.

Gerelateerde berichten

Ontdek de veelzijdigheid van snijgereedschap

Snijgereedschap is een essentieel onderdeel van elke gereedschapskist, zowel voor professionele vakmensen als doe-het-zelvers. Van het bewerken van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden