Feenstra BV

3 tips om de betonlook toe te passen in huis

3 tips om de betonlook toe te passen in huis

Geplaatst op

Houd jij ook zo van het veranderen van het interieur? Na een tijdje raak je uitgekeken op die kleur op de wand of ben je gewoon toe aan een frisse look. In 2020 is de industriële look nog steeds hot en happening. We kunnen dan ook niet om de betonlook heen. Of je deze nu toepast op de vloer, op de wand of in de meubels: je creëert direct een stoere look. In dit artikel geven we je drie leuke tips om de betonlook toe te passen in je interieur. 

Betonnen vloer, wand of plafond

Wil je het groots aanpakken? Als je gaat verbouwen of verhuizen, kun je ervoor kiezen om het gehele interieur aan te pakken. Een betonlook vloer, wand of plafond kan dan een goede keuze zijn. Je hebt er natuurlijk wel budget voor nodig, maar op deze manier pas je de industriële look perfect toe in je woning. Er zijn tegenwoordig veel verschillende toepassingen beschikbaar waardoor het net lijkt of je echt beton op de vloer hebt liggen. Epoxywinkel.nl verkoopt bijvoorbeeld woonbeton wat je helemaal zelf kunt leggen. Daarnaast is er realistisch behang dat je op de muur kunt aanbrengen. Hierdoor lijkt het alsof je echt beton in je woning hebt geplaatst, maar geniet je van alle voordelen.

Stoere meubels

Heb je niet zo’n groot budget? Of wil je de betonlook liever iets subtieler toepassen in huis? Dan kun je ervoor kiezen om een aantal meubels met de betonlook neer te zetten in je interieur. Dit kan een subtiel meubelstuk als een betonnen lamp zijn, maar een betonnen eyecatcher kan ook heel stijlvol staan. Denk bijvoorbeeld aan een betonnen open haard die naadloos overloopt in de muur of een stoere wandplank waar je woonaccessoires op kunt plaatsen. Kies wat jij mooi vindt staan in het interieur. 

Leuke woonaccessoires

Misschien wil je liever nog iets kleiner beginnen met het toepassen van de betonlook in huis. Als je wilt uitproberen of de industriële stijl iets voor jou is, kun je beginnen met het plaatsen van woonaccessoires. Dit ziet er niet alleen stoer uit, maar je kunt ze ook weer weghalen als je er op uitgekeken raakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een betonnen kaarsenhouder of een vaas met de betonlook. Combineer betonnen items met andere accessoires die je al hebt en kijk of de look iets voor jou is. 

Gerelateerde berichten

Een comfortabele slaapkamer creëer je met deze tips

De toon zetten voor je hele dag kan door wakker te worden in een comfortabele slaapkamer. Je dagelijks leven kan hierdoor sterk worden beïnvloed. Je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden