Feenstra BV

3 inspiratie tips voor een stijlvolle tuin

3 inspiratie tips voor een stijlvolle tuin

Geplaatst op

Wil jij graag een nieuwe tuin die echt stijl heeft? Iedereen heeft zo zijn eigen stijl en smaken maar toch zijn er algemene tips die ervoor kunnen zorgen dat jouw tuin weer super stijlvol is nadat je die hebt gerenoveerd! Bij een renovatie ga je dingen bouwen en vernieuwen, waardoor je of de stijl volledig veranderd of alleen een paar aanpassingen maakt. Maar hoe? Hier wat tips met inspiratie voor jouw nieuwe tuin.

Een niet terug te herkennen tuin?!

Voor veel mensen is het zo dat ze in de tijden van corona thuis werken en misschien vanwege reistijd toch meer tijd over hebben overdag, wat wil je dan doen? Dan is het leuk om klusjes te doen rondom en in het huis. Op een gegeven moment kom je dan aan bij het leukste gedeelte, de tuin! Groot, klein, steen, gras het maakt niet uit. Er valt van heel veel toch iets te maken en daarom heb je hier wat tips voor inspiratie!

–        Om inspiratie te krijgen is het handig om op apps zoals Pinterest te kijken. Hier worden veel foto’s op geplaatst die je zouden helpen bij het krijgen van inspiratie. Er zijn veel dingen om toe te voegen aan je tuin, zo kan je kijken naar planten, bomen of misschien wel een vijver

–        Dan kom je gelijk bij tip nummer twee: een vijver! Een vijver geeft veel sfeer in de tuin en dat kan de tuin heel erg leuk maken. Alleen wat heb je nodig voor een vijver? Zo kan is het heel handig om een vijverpomp aan te schaffen, zodat je vijver altijd schoon blijft!

–        Ten slotte is het leuk om te kijken naar welke kleuren je in je tuin wilt, wat je ook weer bij de vissen kan zien en combineren. Zo heb je binnen drie tips weer een inspiratie voor je tuin!

Gerelateerde berichten

Een comfortabele slaapkamer creëer je met deze tips

De toon zetten voor je hele dag kan door wakker te worden in een comfortabele slaapkamer. Je dagelijks leven kan hierdoor sterk worden beïnvloed. Je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden