Op beurzen wordt altijd veel geld verdiend. Het is de uitgelezen kans om een goede indruk te maken op (potentiele) klanten en je nieuwe producten te introduceren. Op de beurzen komen bedrijven uit dezelfde branche om alle nieuwe producten en diensten van het jaar te promoten en te verkopen. Het is daarom belangrijk dat jouw beursstand eruit springt ten opzichte van die van je concurrenten zodat de klanten naar je toe komen. In dit blog lees je een aantal handige tips voor het aantrekkelijk maken van jouw beursstand.

Gebruik een beurswand

Door een beurswand te gebruiken kun je een eigen ruimte creëren. Hierdoor kun je dus een kleine kamer inrichten in de stijl van jouw bedrijf. Ook kun je een rustig hoekje maken om daar bijvoorbeeld contracten te tekenen of een tekening te maken voor je klanten. Dit allemaal komt zeer professioneel over. Een beurswand is volledig naar smaak te maken en de logo’s van jouw bedrijf kunnen op alle passende manieren worden toegevoegd.

Zorg voor eenvoud

Het zou naar zijn als je net 5 minuten voordat de beurs begint klaar bent met alle tierelantijntjes in de beursstand. Zorg daarom voor eenvoud; het draait immers om het product dat verkocht moet worden. Om snel klaar te zijn met het opbouwen van de stand en vroeg te kunnen beginnen met de inrichting kun je kiezen voor modulaire standbouw. Deze zijn er in alle vormen en maten en bovendien eenvoudig te plaatsen.

Huren

Sta je niet vaak op beurzen en vind je zo’n professionele stand daarom erg duur? Dan kun je er ook voor kiezen om een complete beursstand of beurswand te huren. Hierbij kun je alles volledig uit handen geven (denk aan transport en op- en afbouw).